Onze schoonmaakdiensten

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie.
Go to Dagelijkse en periodieke schoonmaak

Dagelijkse en periodieke schoonmaak

Wij maken sinds 1994 schoon in de Stedendriehoek en Achterhoek. Plaatsen zoals Zutphen, Deventer, Doetinchem en Lochem. Altijd op maat, flexibel, vakkundig en betrokken.

Go to Gevelreiniging

Gevelreiniging

Wij verwijderen graffiti en alg van gevels, daken, stoepen en terrassen met onze professionele hogedrukreinigers. Snel, vakkundig en duurzaam.

Go to Glasbewassing

Glasbewassing

Wij wassen ramen van bedrijfspanden, scholen en wooncomplexen, op de begane grond en op hoogte. Met eigen hoogwerkers of osmosetechniek, Professioneel, veilig en altijd streeploos!

Go to Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Wij diepreinigen tapijt en schrobben en conserveren harde vloeren. Eenmalige schoonmaak of volgens een onderhoudsplan, altijd vakkundig en veilig voor uw gebouwgebruikers en vloeren.

Go to VvE Schoonmaak

VvE Schoonmaak

Wij maken appartementen complexen schoon, vanaf de bovenste etage t/m de parkeergarage. Wekelijks, periodiek of op afroep met onze handige snoerloze rugstofzuigers en innovatief dweilsysteem.

Go to BOUWSCHOONMAAK

BOUWSCHOONMAAK

Wij ondersteunen bouwbedrijven door bouwketen schoon te houden en na de bouwwerkzaamheden de complete opleverschoonmaak te verzorgen. Van glasbewassing tot aan schone dorpels en schoon sanitair.

Go to DIEPTEREINIGING

DIEPTEREINIGING

Wij diepreinigen (groot)keukens, productielijnen, cleanrooms en sanitaire ruimtes. Voldoen aan wet- en regelgeving? Schakel ons in!

Go to ENTREEMATTEN

ENTREEMATTEN

Naast onze schoonmaak diensten verkopen en plaatsen wij ook deurmatten en entreematten. Borstelmatten voor buiten en droogloopmatten voor binnen. In diverse kleuren, afmetingen, met of zonder bedrijfslogo.

Go to GLADHEIDSBESTRIJDING

GLADHEIDSBESTRIJDING

Wij zorgen voor het veilig houden van uw terrein in de wintermaanden. Ook voordat uw medewerkers aanwezig zijn in het gebouw.

Go to INDUSTRIËLE REINIGING

INDUSTRIËLE REINIGING

Heeft u ruimten in een fabriek, een installatie of tank die aan vervuiling onderhevig is? Wij zorgen voor een schoon resultaat zonder stilstand in uw productieproces.

Go to KAUWGOM EN STRAATVUIL VERWIJDEREN

KAUWGOM EN STRAATVUIL VERWIJDEREN

Onze ‘Ploeg’ verwijdert kauwgom met lage druk stoomapparatuur. Dat veroorzaakt weinig lawaai en geen rondspringend vuil of zand. Een groot resultaat zonder al te veel overlast.

Go to ONGEDIERTEBESTRIJDING

ONGEDIERTEBESTRIJDING

Wij zorgen voor bestrijding van ongedierte en plaagdieren. Een grondige aanpak is essentieel om de razendsnelle voortplanting te stoppen en problemen te verhelpen, maar nog beter: om problemen te voorkomen.

Go to SANITAIRE SUPPLIES

SANITAIRE SUPPLIES

Wij verkopen en leveren schoonmaakmaterialen en middelen, complete toiletinrichtingen, dispensers en navullingen zoals handdoekpapier, toiletpapier en handzeep.

Go to Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen reinigen

Vuil hecht gemakkelijk aan zonnepanelen. Door periodiek zonnepanelen te laten reinigen verhoogt u uw rendement. Lastig bereikbare plekken? Voor ons geen probleem!

Go to Mijnschonewerkplek.nl

Mijnschonewerkplek.nl

U gunt uw medewerkers en gebouwbezoekers toch ook een veilige en schone omgeving?

Heeft u een vraag of wilt u advies ontvangen?

Over ons

"Iedere opdrachtgever en gebouw is anders, daarom gaan wij voor maatwerk"
Schoonmaken is onze passie!

Schoonmaak en specialistische reiniging zit in ons DNA, waarbij maatwerk de boventoon voert. We zijn al vanaf 1994 actief in de Stedendriehoek en Achterhoek. Denk aan de plaatsen Zutphen, Deventer, Apeldoorn, Doetinchem en omgeving. Sinds de eerste dag staat voorop dat we een mensenbedrijf zijn. We kennen al onze medewerkers persoonlijk, daarom kunnen wij de beste match maken tussen opdrachtgever en onze medewerkers. Wij leveren diverse schoonmaakdiensten waaronder: dagelijkse en periodieke schoonmaak, glasbewassing, vloeronderhoud en overige schoonmaakwerkzaamheden. Om meer facilitairwerk uit uw handen te nemen kunnen wij sanitaire supplies leveren en het voorraadbeheer daarvan verzorgen. U grijpt nooit meer mis. Toiletpapier, handdoekpapier en handzeep is altijd op voorraad, wel zo prettig! De cijfers in de rondjes hiernaast geven weer hoe opdrachtgevers ons scoren.

  • We zijn inzetbaar voor allround en specialistische reiniging. Gastvrij in kantoren, efficiënt in scholen en hands-on in trappenhuizen en de industriële sector.

  • We zijn een hecht en stabiel team. Directie en uitvoering kent en helpt elkaar. Samen zorgen we dat de uitvoering van ons werk doorgaat. Ook bij ziekte en vakantie.

  • Wij zetten ons elke dag in voor maatwerk bij grote en kleine opdrachtgevers. Eenmalige, specialistische of spoedklussen pakken we flexibel en daadkrachtig op!

  • Schoonmaken is ons vak en u positief verrassen onze uitdaging. We denken van A tot Z mee en benutten alle expertise in 'onze Ploeg' voor praktische oplossingen.

Wij zijn betrouwbaar, beschikken over vakkennis, leveren kwaliteit en betalen onze premies zoals het hoort!
Wij zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van ons werk en de condities waaronder onze mensen hun werk uitvoeren.
Wij bieden praktijkopleidingen met uitzicht op een baan. Zo investeren wij in de vakmensen die we nodig hebben.

ONS TEAM

We doen onze naam eer aan en vormen één hechte 'Ploeg'. We denken op alle fronten met u mee en zetten ons elke dag in voor het beste schoonmaakresultaat.

Natascha van der Ploeg

Directie

Stephan Os

Operationeel manager
Ik regel dat alle dagelijkse gang van zaken goed geregeld zijn. Ik manage alle bedrijfsprocessen, zodat onze dienstverlening kwalitatief gewaarborgd is.

Petra van der Kemp

Objectleidster
Ik zorg voor aansturing van onze ambulante objectleid(st)ers, onze schoonmaakmedewerkers en controle van het uitgevoerde schoonmaakwerk. Daarnaast regel ik dat de werkkast/schoonmaakkast bij u op locatie is aangevuld.

Anne de Vries – de gouw

Ambulant objectleidster
Samen met mijn collega-objectleiders zorg ik voor aansturing van onze medewerkers en controle van het uitgevoerde schoonmaakwerk. Daarnaast zorg ik ervoor dat er voldoende voorraad bij u op locatie is.

Miranda Wagendorp

Ambulant objectleidster
Samen met mijn collega-objectleiders zorg ik voor aansturing van onze medewerkers en controle van het uitgevoerde schoonmaakwerk. Daarnaast zorg ik ervoor dat er voldoende voorraad bij u op locatie is.

Onze opdrachtgevers

Wil je graag werken en is schoonmaken je passie? Dan zoeken wij jou!