Dagelijkse en periodieke schoonmaak

Wilt u dagelijkse en periodieke schoonmaak efficiënt laten uitvoeren met het beste resultaat? Schakel dan schoonmaakbedrijf J. van der Ploeg Dienstverlening in!

Uw schoonmaakwerk nemen wij graag van u over. U krijgt één aanspreekpunt, wel zo vertrouwd en gemakkelijk. Uw aanspreekpunt is op de hoogte van de gemaakte afspraken en zorgt voor de persoonlijke begeleiding van onze medewerkers op de werkvloer.

Schoonmaak op maat

Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren wij uw eisen en wensen. Wilt u 1x per week schoonmaak of 5x per week? Per ruimte gaan wij samen met u inventariseren wat de frequentie van het schoonmaakonderhoud per ruimte moet zijn en wat er precies schoongemaakt moet worden. Wilt u na de opstartperiode toch de frequentie of werkzaamheden aanpassen? Geen enkel probleem, bijstellen van het schoonmaakprogramma is mogelijk.

Onze stelregel is ‘kijken-denken-doen’. Maak schoon wat vuil is en laat schoon wat al schoon is. Hierdoor kunnen onze schoonmakers efficiënt werken.

Inhuren van schoonmaakadvies

Ieder schoonmaakprobleem kunnen wij oplossen. Wij kunnen u voorzien van het beste advies voor uw gebouw. Ook wanneer u eigen schoonmakers in dienst heeft. Wij kijken mee met het schoonmaakproces en stellen een rapportage op met onze bevindingen. Denk bijvoorbeeld aan problemen die veroorzaakt kunnen worden door kalkaanslag of het verkeerd gebruik van schoonmaakmaterialen en schoonmaakmiddelen.

Gaat uw bedrijf verhuizen of verbouwen? Wij begeleiden en adviseren u graag over uw materiaalvoorkeuren. Zijn bijvoorbeeld de afwerkmaterialen gemakkelijk te reinigen en onderhoudsvriendelijk? Hiermee voorkomt u vooraf problemen.