24 november 2015

Verkoop sanitaire supplies

  • verzorgde sanitaire ruimten dragen bij aan de representativiteit van uw gebouw.
  • onderhoudsvriendelijke dispensers zijn een voorwaarde voor optimale hygiëne.

Wij zijn totaalleverancier van sanitaire supplies en schoonmaakmaterialen en middelen. Doordat wij groots inkopen bij onze leverancier profiteert u ook van scherpe prijzen op onze artikelen. Een ander voordeel is dat als u vandaag bij ons bestelt wij het ook dezelfde dag uit kunnen leveren. U grijpt dus nooit meer mis!

Dispensers

We leveren meerdere dispensers (Tork, Euro Products, CWS & Initial) en uitvoeringen (handdoek- en toiletrolautomaten, zeeppompen, luchtverfrissers) , van geborsteld RVS tot kunststof in diverse kleuren. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren, passend bij de functie van uw gebouw en de gebruikers.

 

Navullingen

U kunt bij ons vouwhanddoekjes, handdoekrollen, toiletpapier en handzepen bestellen in allerlei maten, papiersoorten en uitvoeringen. Met onze korte lijnen en proactief voorraadbeheer grijpen uw medewerkers en bezoekers nooit mis.

Schoonmaakmiddelen

Heeft u eigen schoonmaakmedewerkers die uw gebouw onderhouden? Geef hen de kans om nog betere schoonmaakresultaten te halen met onze professionele reinigingsmiddelen, materialen en machines. Wij leveren onze middelen altijd met speciale doseerdoppen waardoor een minimum van het schoonmaakmiddel gebruikt hoeft te worden voor het schoonmaken. Hierdoor besparen wij het milieu en tegelijkertijd de kosten op de schoonmaakmiddelen. Naast deze professionele productlijn leveren wij ook een compleet biologisch afbreekbare productlijn, van het schoonmaakmiddel tot aan de fles.

Meer weten over de mogelijkheden om artikelen bij ons te bestellen? Laat het ons weten en wij helpen u graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.