Schoonmaakdiensten

Dagelijkse en periodieke schoonmaak

Dagelijkse en periodieke schoonmaak

Wij maken sinds 1994 schoon in de Stedendriehoek en Achterhoek in plaatsen zoals Zutphen, Deventer, Doetinchem en Lochem.

Hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging

Wij verwijderen graffiti en alg van gevels, daken, stoepen en terrassen met onze professionele hogedrukreinigers. Snel, vakkundig en duurzaam.

Glasbewassing

Glasbewassing

Wij wassen ramen van bedrijfspanden, scholen en wooncomplexen, op de begane grond en op hoogte. Met eigen hoogwerkers of osmosetechniek, Professioneel, veilig en altijd streeploos!

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Wij diepreinigen tapijt en schrobben en conserveren harde vloeren. Eenmalige schoonmaak of volgens een onderhoudsplan, altijd vakkundig en veilig voor uw gebouwgebruikers en vloeren.

VvE Schoonmaak

VvE Schoonmaak

Schoonmaakonderhoud van gemeenschappelijke ruimten in appartementencomplexen en portiekwoningen is ons specialisme. Wij werken sinds 1994 samen met een groot aantal VvE’s, VvE-beheerders en woningcorporaties in de Stedendriehoek en Achterhoek.

Bouwschoonmaak

Bouwschoonmaak

Wij ondersteunen bouwbedrijven gedurende de bouw door bouwketen schoon te maken.

Entreematten

Entreematten

Met de juiste matten houdt u straatvuil eenvoudig buiten. Door een goede schoonloopzone te creëren beperkt u de inloop van vuil en zand. U verlengt de levensduur van uw vloeren en uw entree ziet er gedurende de dag verzorgd uit.

Gladheidsbestrijding

Gladheidsbestrijding

J. van der Ploeg Dienstverlening kan u helpen met het veilig houden van uw terrein. We beschikken over professioneel materiaal waarmee we uw terrein snel sneeuw- en ijsvrij kunnen maken.

Industriële reiniging

Industriële reiniging

Industriële reiniging is het reinigen van ruimten in fabrieken, installaties en tanks. Met onze moderne machines zoals hogedrukreinigers, schrobmachines op accu en onze hoogwerkers zorgen wij voor een schoon resultaat.

Kauwgom en straatvuil verwijderen

Kauwgom en straatvuil verwijderen

Kauwgom en straatvuil zijn vaak een doorn in het oog. Om publieke ruimten representatief te houden, verwijderen wij kauwgom en straatvuil op vakkundige wijze. Wij streven er naar zo min mogelijk overlast voor publiek of bezoekers te veroorzaken.

Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding

Wij zorgen voor bestrijding van ongedierte en plaagdieren. Onze gediplomeerde en gecertificeerde medewerkers zorgen ervoor dat ongedierte op een verantwoorde wijze wordt aangepakt en bestreden.

Sanitaire supplies

Sanitaire supplies

Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen reinigen

Zand, bladeren, mos of ander vuil kan het rendement van uw zonnepanelen negatief beïnvloeden. En een regenbui is niet genoeg om uw panelen schoon te krijgen.