Sanitaire supplies

Hoe vervelend is het als u misgrijpt naar toiletpapier of als het zeeppompje leeg is?

J. van der Ploeg Dienstverlening zorgt ervoor dat dit niet meer kan gebeuren. Wij kunnen naast de schoonmaak het voorraadbeheer van de sanitaire supplies voor uw verzorgen. Door het voorraadbeheer, de bestellingen en het bijvullen van de toiletartikelen bij J. van der Ploeg Dienstverlening onder te brengen, bent u verzekerd van een scherpe prijs en grijpt u nooit mis. Doordat wij groots inkopen bij onze leveranciers profiteren wij en daarmee u van scherpe prijzen. Dus geen omkijken meer naar toiletartikelen!

Dispensers

De productlijnen zijn erg divers en variëren van standaard tot luxe dispensers. Van geborsteld RVS tot kunststof in diverse kleuren. Wij adviseren u graag en houden rekening met de functie van uw gebouw en de gebruikers.

Navullingen

U kunt bij ons vouwhanddoekjes, handdoekrollen, toiletpapier en handzepen bestellen in allerlei maten, papiersoorten en uitvoeringen. Met ons proactief voorraadbeheer grijpt u, uw medewerkers en bezoekers nooit mis.

Schoonmaakmiddelen

Heeft u eigen schoonmaakmedewerkers die uw gebouw onderhouden? Geef u zelf en hen de kans om nog betere schoonmaakresultaten te halen met onze professionele reinigingsmiddelen, materialen en machines. Wij leveren onze middelen altijd met doseerdoppen waardoor een minimum van het schoonmaakmiddel gebruikt hoeft te worden voor het schoonmaken. Hierdoor bespaart u het milieu en tegelijkertijd de kosten op de middelen. Naast deze middelen leveren wij ook een compleet biologisch afbreekbare productlijn, van het schoonmaakmiddel tot aan de fles.